Hgcollection.no

Smykker er en viktig del av garderoben din. Legg til et fint halskjede til en vanlig svart genser med sorte bukser og du kan være klar for festen. Avhengig av hvilket smykke du velger, kan samme antrekk passe til møtet, lekeplassen eller middagen på restaurant.

Lag din egen

Er du interessert i å lage smykker? Det er mange forskjellige materialer å jobbe med.

 

Begynn å lage for din egen skyld til du har lært deg prosessen og kan lage fine smykker.

 

Hvis du så ønsker å utvikle det til en bedrift, regn med tiden din og kostnadene for materialer, frakt og mer. Mange hobbyprodusenter glemmer å inkludere kostnadene for egen tid.

 

Å lade for lite fra starten kan gjøre det vanskelig å senere heve prisen uten å tilby noe annet. Derfor anbefaler vi at du tar ut fra starten av det smykket ditt er verdt for deg. Det er selvsagt forskjell på om du har tenkt å leve av produksjonen din eller bare ha den som en liten hobby ved siden av.

En fin pakke gjør alt

Vel, kanskje ikke alt klart innhold er høyt verdsatt. Men har du en fin pakke, øker det verdien på smykkene dine. Husk å velge en fin papp- eller smykkepose som du kan sende ut smykkene dine i når du selger dem. Det ser ikke bare mer profesjonelt ut, men gir også inntrykk av at smykkene dine er mer verdifulle enn bare å bli gitt som de er uten emballasje.